Tavler

[/fusion_separator] Har du brug for en ny tavle eller blot nogle ændringer?
Vi ombygger eller ændrer din tavle enten hos os på værkstedet eller hos dig. Vi gør det så nemt for dig som muligt. Og vi skræddersyer løsningen efter dit behov.

I Hvacon A/S har vi vores egen tavleproduktion. Vi samler og producerer styre- og krafttavler samt bokse for CTS-, IBI- og automatikløsninger. Vi producerer også el- og fordelingstavler i forbindelse med både store og små elopgaver.

Dokumentation
Det er vigtigt med dokumentation. Derfor får du altid udførlig dokumentation med, når vi leverer tavleløsninger til dig.

Vi kan udarbejde komplet dokumentation eller lave tilretninger i tegneprogrammerne PC-Schematic, Caddy++ samt AutoCad. Hvis vi konstruerer tavlerne efter din dokumentation, giver vi altid feedback, så As-Build-dokumentation kan udarbejdes.

Høj kvalitet
Vi kvalitets- og funktionstester altid vores eltavler. Vi anvender kun de bedste komponenter fra anerkendte leverandører. Hvis du har særlige krav til valg af komponenter, er vi altid imødekommende og vil gøre vores bedste for at anvende disse i løsningen.

Lovgivning
Alle tavler leveres iht. Maskindirektivet DS/EN 60204-1 og DS/EN 60439-1. Tavler kan ligeledes leveres i henhold til UL-standard.

Du er altid velkommen til at kontakte vores tavleafdeling på telefon 47 31 55 95 #3 eller på mail tavle@hvacon.dk